Food Engineering Handbook

Food Engineering Handbook
-0 %
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.
Food Engineering Fundamentals
 PDF
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 202,65 €

Jetzt 202,64 €* PDF

Artikel-Nr:
9781482261707
Veröffentl:
2014
Einband:
PDF
Seiten:
608
Autor:
Constantina Tzia
Serie:
Contemporary Food Engineering
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
PDF
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Food Engineering Handbook: Food Engineering Fundamentals provides a stimulating and up-to-date review of food engineering phenomena. Combining theory with a practical, hands-on approach, this book covers the key aspects of food engineering, from mass and heat transfer to steam and boilers, heat exchangers, diffusion, and absorption. A complement to
Food Engineering Handbook: Food Engineering Fundamentals provides a stimulating and up-to-date review of food engineering phenomena. Combining theory with a practical, hands-on approach, this book covers the key aspects of food engineering, from mass and heat transfer to steam and boilers, heat exchangers, diffusion, and absorption. A complement to

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.