The Lotus and the Artichoke

The Lotus and the Artichoke
Vegan Recipes from World Adventures
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Artikel-Nr:
9783955750121
Veröffentl:
2021
Seiten:
216
Autor:
Justin P. Moore
Gewicht:
620 g
SKU:
INF1100501756
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Justin P. Moore wurde 1974 geboren und ist in den USA und auf den Marshall-Inseln aufgewachsen. Er lebt und arbeitet seit 2001 als Künstler, Grafiker, Übersetzer und Lehrer in Berlin.
NEW revised & expanded WORLD 2.0 Edition! Escape into other worlds with over 100 delicious vegan recipes inspired by my travels & culinary adventures in over 50 countries! Explore bold flavors, epic classics & wild collisions of traditions. Join me on unforgettable journeys across Asia, Africa, Europe & the Americas. Devour dishes from India, Thailand, Vietnam, Cambodia, China & Japan. Enjoy meals from Austria, Germany, Netherlands, Italy, Spain, France, Russia & the Balkans. Feast on favorites from Egypt, Morocco, Senegal, Gambia, Nigeria, Kenya, Ethiopia, Mexico & more!- 240 pages of tantalizing recipes, photographs, tips and tricks- 100+ vegan recipes inspired by world travel and over 20 years of dedicated kitchen experiences- 90+ full-color, full-page, delicious food photos- Stories & Rotkohl (Germany)- Spätzle (Austria)- Broccoli Quiche (France/USA)- Spaghetti and Notmeatballs (Italy/USA)- Smokey Zucchini Lasagna (Italy/USA)- Cashew Mushroom Risotto (Italy/Germany)- Seared Pears & photos from travels to nearly 40 countries- Easy to follow layouts, description, and details on how to prepare delicious and stunningly beautiful meals- Perfect for your kitchen and complementary to any cookbook collection- Great as a gift to friends, family, colleagues, travel pals, partners
Ein Streifzug durch exotische kulinarische Welten. Über 100 vegane Rezepte, inspiriert von jahrelangen Reisen und Abenteuern in über 40 Ländern!
Entdecke phänomenale indochinesische Köstlichkeiten, indische Festmahle, asiatische Delikatessen, italienische, französische, deutsche und andere europäische Klassiker, afrikanisch inspirierte Spezialitäten, amerikanisches Comfort Food, süße Verführungen aus der ganzen Welt, fantastische Salatkreationen und leckere Snacks!
In "The Lotus and the Artichoke" finden sich tolle vegane Rezepte, Geschichten und Anekdoten, Fotografien und Kunst von den langjährigen Erfahrungen und Abenteuern Justin P. Moores in den Küchen der Welt: von Rezepten aus der traditionellen Küche über pfiffige Experimente bis hin zu vertrauten Favoriten des Autors und Kochs.
Bei Ventil erscheint sowohl die deutsche als auch die englischsprachige Ausgabe.
Some of the recipes:- Veg Manchurian (Indo-Chinese)- Chili Paneer-Tofu (Indo-Chinese)- Eggplant Basil Coconut Curry (Thailand)- Moroccan Stuffed Squash (Morocco)- Masala Dosa and Sambar (South India)- Veg Biryani (South India)- Malai Kofta Curry (North India)- Gobi Tikka - Cauliflower (North India)- Persian Eggplant (Iran/Germany)- Orange Tempeh Teriyaki (Hawaii/Japan)- Mushroom-Tofu Stroganoff (Germany/Russia)- Knödel & Walnuts on Arugula (French/Canadian)- Ginger Lemon Chickpea Sprouts (India/USA)- Black Bean Burgers (USA)- 3-Bean Cajun Chili (USA)- African-Asian Red Curry (Kenya/Thailand)- Mango and Pear Crumble (Germany/USA)- Paradise Pineapple Pancakes (Thailand)- and over 75 more recipe adventures!

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