Perspectives on Food-Safety Issues of Animal-Derived Foods
- 66 %

Perspectives on Food-Safety Issues of Animal-Derived Foods

Ricke, Steven C. (EDT); Jones, Frank T. (EDT). . 2010 . 362 pp. 9.50 in. . ;
 Gebundene Ausgabe
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I

Neuware Rechnung mit MwSt new item Bestellungen bis 15 Uhr werden am gleichen Werktag verschickt

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 87,00 €

Jetzt 29,95 €*

Alle Preise inkl. MwSt. | zzgl. Versand
ISBN-13:
9781557289193
Einband:
Gebundene Ausgabe
Seiten:
400
Gewicht:
682 g
SKU:
INF1000261876
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Steve C. Ricke is the Donald "Buddy" Wray Chair in Food Safety and director of the Center for Food Safety in the Institute of Food Science and Engineering at the University of Arkansas. He is editor in chief for Bioresource Technology and a member of the editorial board of the Journal of Food Protection. Frank T. Jones is the associate director for extension, Center of Excellence for Poultry, at the University of Arkansas.