Enzymes in Industry

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Artikel-Nr:
9783527617104
Veröffentl:
2008
Einband:
E-Book
Seiten:
516
Autor:
Wolfgang Aehle
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
Reflowable E-Book
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Leading experts from all over the world present an overview of the use of enzymes in industry for: - the production of bulk products, such as glucose, or fructose - food processing and food analysis - laundry and automatic dishwashing detergents - the textile, pulp and paper and animal feed industries - clinical diagnosis and therapy - genetic engineering. The book also covers identification methods of new enzymes and the optimization of known ones, as well as the regulatory aspects for their use in industrial applications. Up to date and wide in scope, this is a chance for non-specialists to acquaint themselves with this rapidly growing field. '...The quality...is so great that there is no hesitation in recommending it as ideal reading for any student requiring an introduction to enzymes. ...Enzymes in Industry - should command a place in any library, industrial or academic, where it will be frequently used.' The Genetic Engineer and Biotechnologist 'Enzymes in Industry' is an excellent introduction into the field of applied enzymology for the reader who is not familiar with the subject. ... offers a broad overview of the use of enzymes in industrial applications. It is up-to-date and remarkable easy to read, despite the fact that almost 50 different authors contributed. The scientist involved in enzyme work should have this book in his or her library. But it will also be of great value to the marketing expert interested in the present use of enzymes and their future in food and nonfood applications.' Angewandte Chemie 'This book should be available to all of those working with, or aspiring to work with, enzymes. In particular academics should use this volume as a source book to ensure that their 'new' projects will not 'reinvent the wheel'.' Journal of Chemical Technology and Biotechnology
Weltweit führende Experten geben einen aktuellen Überblick über den gesamten Bereich der Herstellung und Verwendung von Enzymen in der Industrie: bei der Herstellung von Massengütern wie Glukose oder Fruktose in der Textil-, Papier-, Nahrungsmittel und Tierfutterindustrie in der klinischen Diagnose und Therapie in der GentechnologieIn mehreren ausführlichen Tabellen sind zahlreiche Daten von Enzymen zusammengestellt. Ein umfassendes Literaturverzeichnis ermöglicht einen schellen Zugriff auf Primärliteratur. Gesetzliche Bestimmungen für den sicheren und legalen Gebrauch von Enzymen runden das Buch an.Aus Rezensionen voriger Auflagen:'Die Qualität...ist so hervorragend, dass es uneingeschränkt als ideale Lektüre jedem Studenten, der eine Einführung in das Gebiet sucht, empfohlen werden kann. ...'Enzymes in Industry' sollte seinen Platz in jeder Bibliothek haben, sei es in der Industrie oder Hochschule, wo es mit Sicherheit oft seinen Nutzen finden wird.'(The Genetic Engineer and Biotechnologist)'Das Buch ist auf dem neuesten Stand und trotz der Beteiligung von fast 50 Autoren leicht zu lesen. ... Naturwissenschaftler, die sich mit Enzymen beschäftigen, sollten dieses Buch in ihrer Bibliothek haben. Das Buch wird aber auch für den Marketing-Spezialisten, der sich einen Überblick über gegenwärtige und künftige Anwendungen von Enzymen innerhalb und außerhalb der Lebensmittelindustrie machen will, von großem Nutzen sein.'(Angewandte Chemie)
Introduction: History, Nomenclature, Structure, Enzymes and Molecular BiologyCATALYTIC ACTIVITY OF ENZYMESFactors Governing Catalytic ActivityEnzyme AssaysQuality Evaluation of Enzyme PreparationsGENERAL PRODUCTION METHODSFermentationIsolation and PurificationImmobilizationINDUSTRIAL USES OF ENZYMESSurvey of Industrial EnzymesEnzymes in Starch Processing and BakingGlucose IsomerizationProteolytic EnzymesMeat ProcessingDairy ProductsProcessing of Fruit, Vegetables, and WineHydrolysis of Protein, Fat, and Cellulose, and Inversion of SucroseAmino Acids and Hydroxycarboxylic AcidsEnzymes in Organic SynthesisENZYMES IN ANALYSIS AND MEDICINESurveyEnzymes in DiagnosisEnzymes for Food AnalysisEnzymes in TherapyEnzymes in Genetic Engineering: Restriction Endonucleases and MethylasesDNA PolymerasesRNA PolymerasesDNA NucleasesRNA NucleasesModifying EnzymesECONOMIC ASPECTSSAFETY AND ENVIRONMENTAL ASPECTSReferencesIndex

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