Der Artikel ist weiterhin als ^^OTHERCONDITION^^ verfügbar.
Autor: Mohidus Samad Khan
ISBN-13: 9783319526836
Einband: eBook
Seiten: 200
Sprache: Englisch
eBook Typ: PDF
eBook Format: eBook
Kopierschutz: Adobe DRM [Hard-DRM]
Systemvoraussetzungen
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Pesticide Residue in Foods

Sources, Management, and Control
Geben Sie Ihre Bewertung ab!  
Wir verlosen jeden Monat unter allen freigegebenen Rezensionen
3 Gutscheine im Wert von 20 Euro. Teilnahmebedingungen
This book presents an in depth study of different aspects of pesticide use in food production. The text covers the sources of pesticide residues in foods, relevant health and environmental concerns, degradation of pesticides after their use, and available laws and regulations to regulate pesticide use. In addition, different pesticide management techniques, such as: reduction of pesticide residues in grains and foods, alternatives to conventional pesticides, and prospects of organic farming are also covered.Pesticide Residue in Foods: Sources, Management, and Control aims to raise awareness of the proper use of these chemicals in order to lower residue in foods and reduce risk for consumers.
Introduction.- Pesticides Used in Food Production.- Statistics of Pesticide Uses in Different Countries.- Risk Benefits of Pesticide.- Pesticide Food Laws and Regulations.- Management and Strategies of Pesticide Use.- Pesticide Degradations, Residues and Environmental Concerns.- Health Concerns of Pesticide.- Alternatives of Pesticides.- Treatments for Reducing Pesticide Reside in Foods.- Analytical Methods in Measuring Pesticides in Foods.- Prospects of Organic Farming.- Biotechnology and Pesticide Use.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Mohidus Samad Khan
ISBN-13 :: 9783319526836
ISBN: 3319526839
Verlag: Springer International Publishing
Seiten: 200
Sprache: Englisch
Auflage 1st ed. 2017
Sonstiges: Ebook