Der Artikel ist weiterhin als ^^OTHERCONDITION^^ verfügbar.
Autor: Mohamed Samer
ISBN-13: 9783319288376
Einband: Book
Seiten: 62
Gewicht: 139 g
Format: 236x159x10 mm
Sprache: Englisch

Abatement Techniques for Reducing Emissions from Livestock Buildings

SpringerBriefs in Environmental Science
Geben Sie Ihre Bewertung ab!  
Wir verlosen jeden Monat unter allen freigegebenen Rezensionen
3 Gutscheine im Wert von 20 Euro. Teilnahmebedingungen
3
This book identifies future scientific research priorities for developing emissions inventories, emissions abatement techniques and mitigation strategies in order to improve and sustain livestock production that is in line with climate change adaptation. Livestock production is a major source of atmospheric pollutants and greenhouse gases, such as methane, nitrogen oxides, carbon dioxide and ammonia, all of which directly contribute to global warming and climate change. Air pollutant emissions from agricultural practices have a negative environmental impact and are of relevant political importance, as highlighted in both the Kyoto and Gothenburg Protocols. This book provides solutions on how to abate these emissions by using effective abatement techniques such as additives, manure storage covers, aerobic and anaerobic treatments, and dietary manipulation. Each chapter in the book provides valuable, up-to-date information on abatement techniques, thus allowing the reader to better understand the issues involved. Recent advances and new perspectives in the field are also discussed.
1
Identifies recent advances in the field of biofiltration for odor control

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Mohamed Samer
ISBN-13 :: 9783319288376
ISBN: 3319288377
Erscheinungsjahr: 30.03.2016
Verlag: Springer-Verlag GmbH
Gewicht: 139g
Seiten: 62
Sprache: Englisch
Sonstiges: Taschenbuch, 236x159x10 mm, Bibliographie