The Art of Dining: A History of Cooking & Eating

The Art of Dining: A History of Cooking & Eating
-0 %
Besorgungstitel - wird vorgemerkt | Lieferzeit: Besorgungstitel - Lieferbar innerhalb von 10 Werktagen I

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 55,50 €

Jetzt 55,49 €*

Alle Preise inkl. MwSt. | Versandkostenfrei
Artikel-Nr:
9781907892356
Veröffentl:
2012
Erscheinungsdatum:
01.10.2012
Seiten:
348
Autor:
Sara Paston-Williams
Gewicht:
1628 g
Format:
251x250x30 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Sara Paston-Williams is an author, journalist, lecturer and broadcaster who specialises in food and food history. Her recent books include Good Old-fashioned Jams, Preserves and Chutneys, Good Old-fashioned Puddings and The Art of Dining. She lives in Cornwall.
A reissue of the classic reference work on the history of cooking and eating.  Sara Paston-Williams has used the great wealth of National Trust houses and records to produce this wonderful book which is a feast for the eye as well as a fascinating guide to all the arts of dining.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.