Eating at Hotel Il Pellicano

Eating at Hotel Il Pellicano
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Artikel-Nr:
9781900828451
Veröffentl:
2013
Seiten:
248
Autor:
Antonio Guida
Gewicht:
2095 g
Format:
345x235x32 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Will Self, geb. 1961 in London, studierte in Oxford, gründete eine Punkband, arbeitete als Journalist und Kartoonist, 1991 veröffentlichte er sein erstes Buch. "Die Quantitätstheorie des Irrsinns", wurde für den John Llewellyn Rhys Prize nominiert, erhielt 1992 den Geoffrey Faber Memorial Prize, kam 1993 auf die Granta-Liste der 20 besten jungen Autoren Großbritanniens.
Juergen Teller, geb. 1964, ging nach einer abgebrochenen Bogenmacherlehre und Abschluss seines Fotografiestudiums nach London. Von dort aus machte er sich zunächst mit Musikerporträts u.a. von Sinéad O`Connor und Kurt Cobain einen Namen, bevor er in der Modebranche mit seinen radikalen Inszenierungen für Furore sorgte. Tellers Arbeiten sind vielfach ausgestellt, ausgezeichnet und publiziert.
Known for subverting the conventions of fashion and celebrity photography, Teller here turns his iconoclastic eye to the two-Michelin-starred food of chef Antonio Guida. Eleven menus of five courses encapsulate the unique, offhanded chic of the Hotel Il Pellicano, in Tellers second photographic collaboration with this exclusive Italian retreat. One of the hippest and most beautiful destinations in the world, the Hotel Il Pellicano is a hangout for the design, fashion and art worlds. In 2011 an eponymous book, with photography by John Swope, Slim Aarons and Juergen Teller and an introduction by Bob Colacello, chronicled the glamour of this modern-day dolce vita, from the days when Emilio Pucci, Douglas Fairbanks Jr, Britt Ekland and Susanna Agnelli could be found relaxing by the pool to the carefree spirit preserved today. Edited and produced by Violette Editions and published by Rizzoli, this first book reprinted within a year. Eating at Hotel Il Pellicano, published by Violette Editions, is a photography book whose subject is food, style and location. Each menu is named after one of todays illustrious visitors Missoni, Borghese, Noguchi conjuring delicious fantasies of Italian holidays in days of endless sunshine. Will Self sets the scene in a preface despatched from his suite.

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