Andina
- 7 %

Andina

The heart of Peruvian food: recipes and stories from the Andes
 Buch
Sofort lieferbar | Lieferzeit:3-5 Tage I

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 37,60 €

Jetzt 35,00 €*

Alle Preise inkl. MwSt. | zzgl. Versand
ISBN-13:
9781849499941
Einband:
Buch
Erscheinungsdatum:
05.10.2017
Seiten:
272
Autor:
Martin Morales
Gewicht:
1071 g
Format:
256x197x35 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Recipes from the key areas of La Libertad, Ayacucho, Cusco, Arequipa, Puno, Hauncayo and Cajamarca give a taste of the sheer variety and scope of the indigenous dishes, where emotions like love, joy, fear and hope have shaped local food-lore. And taking inspiration from these Peruvian classics, Martin has developed variations for his Andina restaurants that use Peruvian sauces, ingredients and seasonings to create truly unique tastes and textures.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.