Beschreibung:
Alain Ducasse ist der weltweit einzige Koch, der mit 3 mal 3 Michelin-Sternen ausgezeichnet wurde. Er gilt als einer der größten Meister der Kochkunst unserer Zeit. Stark geprägt von der Küche des Mittelmeerraums, verficht Ducasse die Reinheit und Qualität des Ausgangsproduktes als Grundpfeiler seiner Küche.
Ducasse wuchs als Sohn einer Familie auf, die eine Gänse- und Entenmast betrieb. Heute ist er Besitzer zahlreicher Restaurants in aller Welt, darunter die 3-Steme-Restaurants Louis XV in Monte Carlo, Alain Ducasse in Paris und Alain Ducasse at the Essex House in New York.
Join France's most celebrated chef on a personal journey around New York as he reveals his favourite foodie haunts including restaurants, cafés, local bistros, patisseries and other artisanal stores. Alain Ducasse takes you on a stunning gourmet tour of New York. From his own 3-star restaurants to his favourite icecream store, to his insider's tip Ducasse share the stories, histories and encounters with the men and women who make up New Yorks' extraordinary culinary landscape. Lavishly photographed the book showcases the gourmet highlights of New York, telling of the Chefs passion for cookery.