Der Artikel ist weiterhin als ^^OTHERCONDITION^^ verfügbar.
Autor: Chris Grove
ISBN-13: 9781612433851
Einband: EPUB
Seiten: 144
Sprache: Englisch
eBook Typ: Adobe Digital Editions
eBook Format: EPUB
Kopierschutz: Adobe DRM [Hard-DRM]
Systemvoraussetzungen
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Kamado Smoker and Grill Cookbook

Recipes and Techniques for the World's Best Barbecue
Geben Sie Ihre Bewertung ab!  
Wir verlosen jeden Monat unter allen freigegebenen Rezensionen
3 Gutscheine im Wert von 20 Euro. Teilnahmebedingungen
FIRST ALL-ENCOMPASSING GUIDE TO THE WILDLY POPULAR EGG-SHAPED CERAMIC COOKER THATS BLOWING UP THE WORLD OF BARBECUEOrganized into 52 tutorials that combine a valuable kamado cooking technique with a delicious recipe, this book takes you from casual griller to kamado master chef with detailed instruction on: Grilling: Cajun Strip SteakSmoking: Hickory-Smoked ChickenSearing: Cowboy RibeyeBrick Oven Baking: Wood-Fired PizzaStir-Firing: Thai Beef with BasilSalt-Block: Grilling Tropical Seared TunaCold Smoking: Flavorful Fontina CheeseConvection Baking: Apple Flamb
FIRST ALL-ENCOMPASSING GUIDE TO THE WILDLY POPULAR EGG-SHAPED CERAMIC COOKER THATS BLOWING UP THE WORLD OF BARBECUEOrganized into 52 tutorials that combine a valuable kamado cooking technique with a delicious recipe, this book takes you from casual griller to kamado master chef with detailed instruction on: Grilling: Cajun Strip SteakSmoking: Hickory-Smoked ChickenSearing: Cowboy RibeyeBrick Oven Baking: Wood-Fired PizzaStir-Firing: Thai Beef with BasilSalt-Block: Grilling Tropical Seared TunaCold Smoking: Flavorful Fontina CheeseConvection Baking: Apple Flamb

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Chris Grove
ISBN-13 :: 9781612433851
ISBN: 1612433855
Verlag: Ulysses Press
Seiten: 144
Sprache: Englisch
Sonstiges: Ebook, Maximale Downloadanzahl: 6