Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology

Handbook of Plant-Based Fermented Food and Beverage Technology
-0 %
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.
 PDF
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 229,15 €

Jetzt 229,14 €* PDF

Artikel-Nr:
9781439870693
Veröffentl:
2012
Einband:
PDF
Seiten:
821
Autor:
E. Ozgul Evranuz
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
PDF
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities worldwide. Progress in the biological and microbiological sciences involved in the manufacture of these foods has led to commercialization and heightened int
Fermented food can be produced with inexpensive ingredients and simple techniques and makes a significant contribution to the human diet, especially in rural households and village communities worldwide. Progress in the biological and microbiological sciences involved in the manufacture of these foods has led to commercialization and heightened int

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.