Channeled Cooking Tips from 44 Culinary Masters

Channeled Cooking Tips from 44 Culinary Masters
Besorgungstitel - wird vorgemerkt | Lieferzeit: Besorgungstitel - Lieferbar innerhalb von 10 Werktagen I

11,50 €*

Alle Preise inkl. MwSt. | zzgl. Versand
Artikel-Nr:
9780998340388
Veröffentl:
2019
Erscheinungsdatum:
21.02.2019
Seiten:
172
Autor:
Julie Bawden-Davis
Gewicht:
227 g
Format:
216x140x10 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Want to create yummy dishes for family and friends, or take your cooking up a notch as a professional chef? This book is for you! Hear from some of the world's most masterful chefs sharing culinary wisdom from the Light Plane's cooking school. Enjoy inspirational cooking tips and recipes from iconic chefs such as Julia Child, Barbara Kafka, Anthony Bourdain, Kerry Simon, James Beard, Paul Bocuse, Pierre Franey, and Charlie Trotter. Also hear from food pioneers such as Mary See, Marie Callender, Vernon Carver Rudolph of Krispy Kreme Doughnuts, Rocky Aoki of Benihana, and F. Nephi Grigg, creator of Tater Tots.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.