Extraction Optimization in Food Engineering

Extraction Optimization in Food Engineering
-0 %
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 200,86 €

Jetzt 200,85 €* PDF

Artikel-Nr:
9780824756185
Veröffentl:
2003
Einband:
PDF
Seiten:
456
Autor:
George (National Technical University of Athens Liadakis
Serie:
Food Science and Technology
eBook Typ:
PDF
eBook Format:
PDF
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Deutsch
Beschreibung:

The only comprehensive source on extraction process optimization, this book details the installation, construction, development, modeling, control, and economics of conventional and specialized extraction systems in the food processing industry. It supplies case studies for illustration of specific extraction systems in commercial food production.
The only comprehensive source on extraction process optimization, this book details the installation, construction, development, modeling, control, and economics of conventional and specialized extraction systems in the food processing industry. It supplies case studies for illustration of specific extraction systems in commercial food production.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.