Escoffier, G: ESCOFFIER THE COMP GT ART OF M

Escoffier, G: ESCOFFIER THE COMP GT ART OF M
-0 %
Besorgungstitel - wird vorgemerkt | Lieferzeit: Besorgungstitel - Lieferbar innerhalb von 10 Werktagen I

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 109,80 €

Jetzt 109,79 €*

Alle Preise inkl. MwSt. | Versandkostenfrei
Artikel-Nr:
9780750602884
Seiten:
0
Beschreibung:

Offers guidelines to those who practice the art of cookery - whether they be professionals chefs or managers, gourmets or students. This translation uses the original metric measurements and gives conversions to Imperial and American measurements in brackets.
Sauces; Garnishes; Soups; Hors d'oeuvre; Eggs; Fish; Releves and entrees of butchers' meat; Releves and entrees of poultry; Releves and entrees of game; Composite entrees; Cold preparations; Roasts; Vegetables and farinaceous products; Sweets; Puddings and desserts; Ices; Savouries; Poached fruits; Jams and drinks; Glossary; Menus.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.