The Turkish Cookbook

The Turkish Cookbook
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Artikel-Nr:
9780714878157
Veröffentl:
2019
Erscheinungsdatum:
15.03.2019
Seiten:
512
Autor:
Musa Dagdeviren
Gewicht:
1827 g
Format:
277x187x53 mm
Serie:
Phaidon Press
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Musa Dagdeviren is a well-known and acclaimed chef in Istanbul, where he has three restaurants - the first, Çiya, opened in 1987. His foundation, which he runs with his wife, is devoted to rediscovering Turkish culinary heritage, and he publishes his findings in a quarterly journal. He has been featured in international press and regularly lectures at food conferences and culinary schools.

The definitive cookbook of hearty, healthy Turkish cuisine, from the leading authority on Turkey's unique food traditions, Musa Dagdeviren, as featured in the Netflix docuseries Chef's Table

Vibrant, bold, and aromatic, Turkish food - from grilled meats, salads, and gloriously sweet pastries to home-cooking family staples such as dips, pilafs, and stews - is beloved around the world. This is the first book to so thoroughly showcase the diversity of Turkish food, with 550 recipes for the home cook that celebrate Turkey's remarkable European and Asian culinary heritage - from little-known regional dishes to those that are globally recognized and stand the test of time, be they lamb kofte, chicken kebabs, tahini halva, or pistachio baklava.

The definitive cookbook of hearty, healthy Turkish cuisine, from the leading authority on Turkey's unique food traditions, Musa Dagdeviren, as featured in the Netflix docuseries Chef's Table

Aromatisch, herzhaft, gesund und voller Leben: Von gegrilltem Fleisch über Salate, süßes Gebäck, deftige Hausmannskost mit Dips, Pilafs und Eintöpfen - die türkische Küche wird auf der ganzen Welt für ihre Speisen geliebt. Diese Kochbibel zeigt in 550 Rezepten die kulinarische Vielfalt und ihre Einflüsse aus der europäischen und asiatischen Kulinarik. Von unbekannten regionalen Spezialitäten bis hin zu beliebten Klassikern wie Köfte, Kebab und Baklava ist für jeden Fan türkischer Speisen etwas mit dabei. Umfangreiche Zielgruppe: über 3,5 Millionen türkischstämmige Menschen in Deutschland Musa Dag¿deviren betreibt drei Restaurants in Istanbul, aber auch international wurde er zur Berühmtheit. Gegenwärtig ist er in der beliebten Netflix-Serie »Chef's Table« zu sehen Neben der wunderschönen Food-Fotografie enthält der Band auch atemberaubende Bilder der türkischen Landschaft, der Märkte und der Menschen

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