Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I

45,00 €*

Alle Preise inkl. MwSt. | Versandkostenfrei
Artikel-Nr:
9780714878041
Veröffentl:
2019
Erscheinungsdatum:
03.05.2019
Seiten:
464
Autor:
Emily Elyse Miller
Gewicht:
1625 g
Format:
277x184x50 mm
Serie:
Phaidon Press
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Emily Elyse Miller is a food writer and culinary consultant based in New York City. She has worked with "VICE, Lucky Peach, The New Yorker", and been featured in "Vogue, Refinery29", and many other publications. She is the founder of BreakfastClub, a global event series that connects culinary and design innovators and chefs through the ritual of breakfast.

Start the day with the definitive cookbook of authentic home-cooking breakfast dishes from around the world

Breakfast is the most important - and comforting - time of day for billions of people everywhere. Here, for the first time, a collection of hundreds of home-cooking recipes celebrates morning meals as they're prepared in kitchens across the globe. Each recipe is accessible and straightforward, with notes offering cultural context and culinary insight. Whether it's sweet or not, classic or regional, it's here: Egyptian Ful Medames (stewed fava beans); Mexican Chilaquiles; Chinese Pineapple Buns; American Scones; Scottish Morning Rolls; and so much more.

Featuring contributions from Reem Kassis, Bill Granger, Jason Hammel, Stephen Harris, Clotilde Dusoulier, Harumi Kurihara, Meera Sodha, Alvin Cailan, Fredrik Berselius, and Manoella Buffara.

Start the day with the definitive cookbook of authentic home-cooking breakfast dishes from around the world

'Das Frühstück ist die neue Eroberungsgrenze für die innovative Gastronomie!' (Eater). Zum ersten Mal erscheint eine Sammlung mit hunderten internationalen Rezepten, die die wichtigste Mahlzeit des Tages zelebrieren. Mit mexikanischen Chilaquiles, chinesischem Ananas-Gebäck oder auch amerikanische Scones - jedes Rezept bietet neben kulinarischen Köstlichkeiten und spannenden Rezepten auch interessante Einblicke in den kulturellen Kontext. Hype-Mahlzeit: Restaurants, die ganztägig Frühstück anbieten, liegen im Trend Beinhaltet über 380 leckere Rezepte aus über 80 Ländern - von einfach und gesund bis zu herrlich dekadent Mit zahlreichen umwerfenden Illustrationen der Gerichte und dekorativ angerichteten Tischen aus verschiedensten Ländern

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.