Der Artikel ist weiterhin als ^^OTHERCONDITION^^ verfügbar.
Autor: Derek J. Chadwick
ISBN-13: 9780470514528
Einband: E-Book
Seiten: 298
Sprache: Englisch
eBook Typ: PDF
eBook Format: E-Book
Kopierschutz: Adobe DRM [Hard-DRM]
Systemvoraussetzungen
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

The Molecular Basis of Smell and Taste Transduction

Novartis Foundation Symposium
Geben Sie Ihre Bewertung ab!  
Wir verlosen jeden Monat unter allen freigegebenen Rezensionen
3 Gutscheine im Wert von 20 Euro. Teilnahmebedingungen
Recent application of the techniques of molecular biology and patch-clamp physiology has led to rapid advances in understanding the molecular events in chemosensory transduction. In this book, the latest results are presented and discussed by leading scientists. The extensive coverage encompasses many important topics, including mucous domains; microchemical heterogeneity in the mucociliary complex of the olfactory epithelium; membrane currents and mechanisms of olfactory transduction, and genetic and pathological taste variation.
Partial table of contents:
Receptor Diversity and Spatial Patterning in the MammalianOlfactory System (L. Buck).

Molecular Mechanisms of Olfactory Neuronal Gene Regulation (M.Wang & R. Reed).

A New Tool for Investigating G Protein-Coupled Receptors (M.Lerner, et al.).

Second Messenger Signaling in Olfaction (H. Breer).

Membrane Currents and Mechanisms of Olfactory Transduction (S.Firestein & F. Zufall).

Perireceptor Events in Taste (H. Schmale, et al.).

Role of Apical Ion Channels in Sour Taste Transduction (S.Kinnamon).

Ion Pathways in the Taste Bud and Their Significance forTransduction (J. DeSimone, et al.).

Indexes.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Derek J. Chadwick
ISBN-13 :: 9780470514528
ISBN: 0470514523
Verlag: John Wiley & Sons
Seiten: 298
Sprache: Englisch
Sonstiges: Ebook