Risk and Food Safety in China and Japan

Risk and Food Safety in China and Japan
-0 %
Theoretical Perspectives and Empirical Insights
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 57,00 €

Jetzt 56,99 €*

Alle Preise inkl. MwSt. | Versandkostenfrei
Artikel-Nr:
9780367665494
Veröffentl:
2020
Erscheinungsdatum:
30.09.2020
Seiten:
222
Autor:
Louis Augustin-Jean
Gewicht:
349 g
Format:
231x154x25 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Louis Augustin-Jean is a Research Fellow at the Centre for Economic Research, the University of Paris-Nord (CEPN), France.
Risk and Food Safety in China and Japan reframes the relationship between risk and food. This book will be an important resource for scholars, academics and policy-makers in the fields of sociology, economics, food studies, Chinese studies and Japanese studies and theories of risks and safety.
List of Figures

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.