Cooked

Cooked
A Natural History of Transformation
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Artikel-Nr:
9780141975627
Veröffentl:
2014
Erscheinungsdatum:
03.04.2014
Seiten:
480
Autor:
Michael Pollan
Gewicht:
331 g
Format:
198x128x30 mm
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Michael Pollan is an award-winning author, activist and journalist. His international bestselling books about the way we live today - including How to Change Your Mind, In Defence of Food and Food Rules - combine meticulous reporting with anthropology, philosophy, culture, health and natural history. Time magazine has named him one of the hundred most influential people in the world. He lives in the Bay Area of California with his wife.

THE INSPIRATION FOR THE NEW NETFLIX SERIES

'It's not often that a life-changing book falls into one's lap ... Yet Michael Pollan's Cooked is one of them.' SundayTelegraph

'This is a love song to old, slow kitchen skills at their delicious best' Kathryn Huges, GUARDIAN BOOKS OF THE YEAR

The New York Times Top Five Bestseller - Michael Pollan's uniquely enjoyable quest to understand the transformative magic of cooking

Michael Pollan's Cooked takes us back to basics and first principles: cooking with fire, with water, with air and with earth.

Meeting cooks from all over the world, who share their wisdom and stories, Pollan shows how cooking is at the heart of our culture and that when it gets down to it, it also fundamentally shapes our lives.

Filled with fascinating facts and curious, mouthwatering tales from cast of eccentrics, Cooked explores the deepest mysteries of how and why we cook.

"An einem bestimmten Punkt meines Lebens machte ich die unerwartete Entdeckung, dass die Antwort auf viele Fragen, die mich beschäftigten, tatsächlich ein und dieselbe war: Kochen."
Michael Pollan
Wie kommen wir in unserem täglichen Leben zu einem tieferen Verständnis der Natur und der besonderen Rolle unserer Spezies darin? Am besten geht man dazu einfach in die Küche, meint Michael Pollan. Und das tut er in seinem neuen, aufregenden Buch Kochen und vermisst das Terrain der Küche auf ungewohnte Weise.

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