Protein Prenylation, Part A
- 0 %
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Protein Prenylation, Part A

 EPUB
Sofort lieferbar | Lieferzeit: Sofort lieferbar I

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 107,14 €

Jetzt 107,13 €*

ISBN-13:
9780123813404
Einband:
EPUB
Seiten:
356
Autor:
Martin Bergo
Serie:
ISSN
eBook Typ:
Adobe Digital Editions
eBook Format:
EPUB
Kopierschutz:
Adobe DRM [Hard-DRM]
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

This volume of The Enzymes features high-caliber thematic articles on the topic of glycosylphosphatidylinositol (GPI) anchoring of proteins.Contributions from leading authoritiesInforms and updates on all the latest developments in the field
This volume of The Enzymes features high-caliber thematic articles on the topic of glycosylphosphatidylinositol (GPI) anchoring of proteins.Contributions from leading authoritiesInforms and updates on all the latest developments in the field