SAS Survival Guide

SAS Survival Guide
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How to Survive in the Wild, on Land or Sea
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Artikel-Nr:
9780008133788
Veröffentl:
2015
Erscheinungsdatum:
01.01.2015
Seiten:
384
Autor:
John ’Lofty’ Wiseman
Gewicht:
212 g
Format:
117x82x25 mm
Serie:
Collins Gem
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

John "Lofty" Wiseman ist DIE führende Persönlichkeit in Sachen Survival-Techniken. 27 Jahre diente er als Soldat dem Special Air Service (S.A.S), einer Eliteeinheit der British Army, und führte dort als Chief Survival Instructor die Survival Training School an. Nach seiner Pensionierung eröffnete er eine eigene Schule in Hereford, wo bis heute Überlebenstrainer, Expeditionsteilnehmer, Militärangehörige und Zivilisten aus aller Welt lernen, wie sie in der Wildnis mit einfachsten Mitteln überleben und Extremsituationen meistern können.

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THE ULTIMATE GUIDE TO SURVIVING ANYWHERE

The Collins Gem SAS Survival Guide is the pocket companion for adventurers everywhere. From making camp and finding food in the wild to security and self-defence in the streets, be prepared on land or sea. SAS legend John 'Lofty' Wiseman's unrivalled guide will teach you:

Preparation - Understanding and assembling latest, most resilient, kit.

Navigation - Skills, technologies and techniques to get you through unfamiliar terrain.

Food and Health - Finding resources in your environment, feeding yourself, healing yourself and avoiding disease.

Safety and Security - Recognising dangerous situations, defending yourself and saving others.

Disaster Survival - Dealing with unstable environmental conditions: what to do in the face of flash flooding or fast-spreading fire.

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